Zes Darmspoelingen, intensief reinigen

Behandeling eigenschappen

 • Uitgebreide intake

 • Zes Hoge Darmspoelingen

 • Zes evaluatie gesprekken

 • Ondergaan binnen zes maanden

 • €850 Eénmalig of 6x147

  Grondige reiniging van de colon bij chronische constipatie klachten en andere chronische aandoeningen

  In de zoektocht naar een gezonder leven is het onderhouden van een goed functionerende dikke darm van vitaal belang. De Hoge Darmspoelingen Kuur, bestaande uit zes behandelingen, de eerste twee uur en opvolgende behandelingen elk 1.5uur, biedt niet alleen een grondige reiniging van de dikke darm, maar ook een professionele aanpak die gericht is op comfort en ontspanning.

  Zeker voor mensen met chronische verstopping of andere chronische aandoeningen kan het juist een goede beslissing zijn om eerst de dikke darm te reinigen. En van daaruit weer verder. Niet voor niets wordt er gezegd dat meer dan 70% van alle gezondheidsklachten zijn oorzaak vindt in de darmen. Voor velen lijkt het misschien niet nodig omdat het lichaam het zelf moet kunnen schoonmaken… Dat was inderdaad zo toen wij nog pure voeding tot ons namen, niet werden blootgesteld aan chemicaliën en zoveel stress. Helaas leven we in andere tijden waardoor je lichaam overvol raakt met afvalstoffen en gifstoffen. Ook door trage stoelgang blijven er soms kilo’s ontlasting je colon zitten. Dus ik kan gerust zeggen dat het in deze tijd een absolute noodzaak is om af en toe je colon te laten reinigen om een
  goede gezondheid terug te krijgen of te behouden.

  Deze grondige reinigingskuur biedt meer dan alleen fysieke reiniging van de colon; het biedt ook mentale en emotionele verlichting. Elke sessie wordt uitgevoerd met aandacht en zorgvuldigheid, met een focus op comfort en ontspanning van de cliënt. Als ervaren therapeut zorg ik niet alleen voor een grondige reiniging van de dikke darm, maar biedt ook heldere uitleg tijdens elke behandeling. Voorafgaand aan de kuur ontvang je informatie per e-mail over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de behandelingen met je voeding en ik geef je wat tips om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken en je goed voorbereid bent.

  Wat deze kuur nog toegankelijker maakt, is de mogelijkheid tot gespreide betaling. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Het is niet alleen een investering in je gezondheid, maar ook in je toekomstig welzijn. De zes behandelingen dienen binnen zes maanden te worden gebruikt, wat zorgt voor een gestructureerde aanpak van je darmgezondheid.

  Deze kuur is niet alleen bedoeld voor mensen met bestaande darmproblemen; het is ook uitermate geschikt voor gezonde mensen. Het kan dienen als een preventieve maatregel, een manier om je lichaam te ondersteunen bij het behouden van een optimale gezondheid. Constipatieklachten zijn slechts een van de vele indicaties voor het starten van deze kuur. De Hoge Darmspoelingen Kuur van zes behandelingen biedt een holistische benadering van gezondheid, waarbij zowel fysieke als mentale aspecten in acht worden genomen.

  Ben je op zoek naar een, professionele en toegankelijke aanpak voor een gezonde dikke
  darm, dan is een kuur van zes Hoge Darmspoelingen, de perfecte keuze. Het is niet alleen een investering in je gezondheid, maar ook een investering in een betere levenskwaliteit. Ontdek de voordelen.
  Heb je naast de zes Hoge Darmspoelingen behoefte aan regelmatig telefonisch contact/begeleiding met mij en email contact dan kun je ook kiezen voor een jaar abonnement met incl. zes Hoge Darmspoelingen.