Waarom is het verstandig een DarmHerstel traject te doen i.p.v. alleen Hoge Darmspoelingen?

04/01/2024

Waarom is het verstandig een DarmHerstel traject te doen i.p.v. alleen Hoge Darmspoelingen?

– Resultaat: Het duurt iets langer maar je gaat betere resultaten krijgen, zeker als je al langer darmklachten ondervindt.

– Tijd: Je lichaam heeft de klachten waarschijnlijk al wat langere tijd. Om een darm te reinigen en weer heel zorgvuldig in optimale conditie brengen kost tijd en vereist een speciale stapsgewijze aanpak. Daarom heb ik een 3, 4 en 5 maanden traject ontwikkeld.

– Volgorde: Er zit een speciale volgorde in het traject en daarbij is het grondig reinigen van je darm er een van. Deze stap kan niet overgeslagen worden voor optimale resultaten. Schone darmen zijn absoluut gezondheid verbeterend maar in geval van ziekten en darmklachten niet genoeg om het blijvend achter je te laten. Daar komt het traject om de hoek kijken om veel dieper te werken aan de oorzaak.

– Begeleiding: Je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid je door het proces heen. Een soort stok achter de deur en motivatie om je te ondersteunen. Ik reik alles in heldere overzichtelijke stappen aan. Alles op jouw persoonlijke situatie gericht.

– Coaching: Hierdoor krijg je heel veel inzichten in de oorzaak van het probleem en ook
inzichten in jezelf. Dus persoonlijke groei is gegarandeerd.

– Investering in je leven: Door hetgeen je gaat leren en ervaren raak je goed op de hoogte van hoe je de rest van je leven alles kunt toepassen in een gezonde leefstijl om terugval en ziekten te voorkomen.

Voor onderhoud en preventieve gezondheid:

– Als je het DarmHerstel Traject hebt gedaan en je wilt b.v. na een jaar je darmen reinigen met drie Hoge Darmspoelingen om je darmen in goede conditie te houden dan is dat zeker aan te raden.

– Als je het DarmHerstel Traject hebt gedaan en je wilt een keer een lever en galblaas zuivering doen dan is het ook zinvol om twee of drie Hoge Darmspoelingen te doen.