Wat ervaren mijn cliënten zoal nadat hun darmen grondig gereinigd zijn?

04/01/2024

Wat ervaren mijn cliënten zoal nadat hun darmen grondig gereinigd zijn?

1. Verbetering van de stoelgang: Hoge darmspoelingen helpen bij het verwijderen van oude ontlasting, mucus en verstopping, wat leidt tot een betere stoelgang.

2. Verbeterde peristaltiek: De darmspoeling kan de natuurlijke samentrekkingen van de darmen stimuleren, wat de beweging van ontlasting door het spijsverteringskanaal
bevordert. Een vervuilde darm belemmerd de peristaltiek.

3. Verlichting van gas en een zachtere buik: Door de darmen te reinigen, kunnen gasophopingen de darm verlaten, wat kan leiden tot een opluchtingsgevoel en een zachtere buik.

4. Vermindering van buikpijnklachten: Mensen met bepaalde spijsverteringsproblemen kunnen verlichting ervaren van buikpijnklachten na darmspoelingen.

5. Gewichtsvermindering en plattere buik: Sommige mensen ervaren gewichtsverlies en een plattere buik na darmspoelingen, voornamelijk als gevolg van het verwijderen van opgehoopte ontlasting, mucus en gas. Soms zitten er kilo’s opgehoopte oude ontlasting in de darmen.

6. Toename van energie en vitaliteit: Door het verwijderen van gifstoffen en het verbeteren van de spijsvertering, kunnen mensen een toename van energie en vitaliteit ervaren.

7. Verbeterde mentale helderheid: Sommige mensen melden een verbeterde mentale helderheid en concentratie na darmspoelingen.

8. Algehele gezondheidsverbetering: Een schone dikke darm kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

9. Verbetering van de huidconditie: Een gezondere spijsvertering met schone darmen kan leiden tot een verbeterde huidconditie.

10. Verbeterde water- en mineralenbalans: Het reinigen van de dikke darm kan bijdragen aan een betere opname en uitwisseling van water en mineralen in het
lichaam.

11. Ontlasting van reflexpunten: Door de druk op bepaalde reflexpunten in de darmen
te verminderen, kunnen andere organen in het lichaam beter functioneren, wat kan
leiden tot verbeteringen in verschillende gezondheidsaspecten, zoals spijsvertering
en energieniveau.

12. Vermindering van lage rugklachten: Sommige mensen ervaren verlichting van lage
rugpijn na darmspoelingen, mogelijk als gevolg van verminderde druk op zenuwen in
het rug gebied. Deze druk kan worden veroorzaakt door “volle”