Darmspoelingen

DSC_7471 (1)

Darmspoelingen

Wat is een darmspoeling?

Een hoge darmspoeling bij de darmfluisteraar is een behandeling waarbij ontspanning en comfort de boventoon voert. De behandeling heeft als doel om de dikke darm op een zachte manier grondig te reinigen.

Het is een behandeling waarbij de cliënt op een behandeltafel ligt en een canule enkele centimeters in de anus ingebracht krijgt. Deze canule zit via een slang aan de apparatuur gekoppeld.

Ik bedien gehele behandeling de apparatuur. Er stroomt langzaam zuiver warm water via een dun slangetje de darm in. Tussendoor masseer ik zachtjes en soms wat steviger de darm. Na een tijdje komt er een moment van aandrang waardoor het water weer uit de darm stroomt. Dit zijn de zogenaamde loslatingen waarmee oude resten ontlasting en mucus de darm verlaat. Via een glazen buis kunnen we zien wat er zoal is de darm meegedragen werd wat tevens informatie geeft over de darm en de vertering. Bijvoorbeeld, is het oude mucus, oude ontlasting, is alles wel verteerd, komt er veel gas, zijn er parasieten te zien enz… Het proces van een darmspoeling proces duurt ongeveer 45 minuten. Ik bedien de apparatuur houdt alles continu in de gaten. Je hoeft alleen maar te ontspannen.

 

HOGE DARMSPOELINGEN-PLUS

BIJ ons KRIJG JE MEER TIJDENS DE BEHANDELING

Een Hoge darmspoeling bij de darmfluisteraar gaat veel verder dan alleen het fysieke reinigen. We kunnen gaan kijken naar de oorzaak van je klachten en kunnen daarmee op diepere lagen kijken wat je nodig hebt of wat je eindelijk ECHT wilt gaan loslaten. Dat kan oud zeer zijn, verdriet, boosheid, frustratie, trauma etc. Ook een stukje lichaamsbewustzijn kan ik je meegeven door je bewust te laten voelen en te leren ontspannen. Hoe meer je IN je lichaam zit hoe minder ruimte er is voor ziekten….. bewoon je lichaam! 

Een stuk acceptatie kan ook aan het bod komen, kortom we kijken naar wat jij nodig hebt en wat jij wilt. Daarom maakt het deze toch al niet zo dagelijkse behandeling nog meer bijzonder met meer effect op je algehele welbevinden en groei. Alles wordt gecombineerd omdat ik holistisch kijk naar de mens. Alles is met elkaar verbonden, het een kan niet zonder het ander.

Ondertussen heb ik een brede kennis opgedaan door 10 jaar studies gevolgd te hebben op het gebied van Orthomoleculaire geneeskunde, Gezonde voeding, Detox kuren, Lever en galblaas zuiveringen, darmtherapie en colon hydrotherapie etc.

Mijn interesse gaat al ruim dertig jaar uit naar spirituele ontwikkeling, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan ik mijn kennis en ervaring uitdragen in mijn praktijk.

Je op je gemak en je veilig voelen staat bij mij op nummer één tijdens iedere behandeling.

DSC_7482

Darmspoeling live

Hoe ziet een darmspoeling er nou echt uit?

samara-doole-peaTniZsUQs-unsplash (1)

Voordelen

Resultaten na darmspoelingen

Darmspoelingen

WANNEER is het verstandig om DARMSPOELINGEN te DOEN?

pexels-cottonbro-studio-6542718
samara-doole-peaTniZsUQs-unsplash (1)

Voordelen

WAT GEBEURD ER NOG MEER TIJDENS EEN DARMSPOELING

Het water weekt de oude mucus los van de darmwand en ook oude ontlastingsresten. Tijdens dit proces dat er water in de darm zit gaat er ook een deel van het water via de bloedvaten richting de poortader die vervolgens naar de lever gaat. 

Hier krijgen we dan schoon water en er ontstaat een wassing van de het bloed en de lever. Er gebeurd dus veel meer in je lichaam.

Dat is nu juist zo bijzonder. Je hele lichaam profiteert van deze opschoning en krijgt letterlijk even rust omdat de afvalstoffen in darmen, lever en bloed afnemen en afgevoerd worden. Alleen dit alleen al heeft een positieve invloed op je gezondheid.

 

 

 

HOGE DARMSPOELINGEN-PLUS

Aandacht en COmfort tijdens de behandeling

Na het intake gesprek ga je naar de badkamer om nog naar toilet te gaan en je om te kleden. Alles houd je aan behalve je onderkleding. Je doet een grote handdoek om je middel en komt op de behandeltafel liggen. Je ligt geen enkel moment bloot. Alleen het korte moment dat de canule ingebracht moet worden dan gaat de handdoek een klein stukje opzij. Dan lig je even op je linkerzij. De slang wordt aangesloten aan de apparatuur en direct daarna draai je terug op je rug. Er is genoeg aandacht om ervoor te zorgen dat je comfortabel ligt zodat je optimaal kunt ontspannen. Als je het prettig vindt leg ik een warme kruik bij je voeten en een deken over je heen. Voordat we beginnen met de behandeling nemen we even de tijd om je lichaam helemaal te laten ontspannen. Dit vind ik een heel belangrijk onderdeel van de behandeling en dit wordt als heel prettig ervaren. De hele behandeling draait om jou zodat je de maximale resultaten kunt gaan ervaren.

 

DSC_7482