Veelgestelde vragen

We hebben een aantal vragen op een rijtje gezet, zodat we gelijk wat vragen voor jou kunnen beantwoorden. Heb je jouw antwoord niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op!

Ik heb niet zozeer darmklachten maar wel andere klachten, kan ik dan ook terecht in de praktijk?

Doordat meer dan 70% van alle klachten/ziekten vanuit de darmen komen kunnen we kijken of dat het geval is. Als dat zo is dan kunnen we je helpen door je darmen en algehele spijsvertering onder de loep te nemen en de oorzaak te vinden. Dit pakken we dan aan vanuit de darmen, o.a. met voeding, leefstijl en darmtherapie. Dit zal moeten resulteren in verbetering en herstel van jouw andere klachten. Dus ja, je kunt daarvoor terecht mij mij in de praktijk. Ik heb het over, van vage klachten, hoofdpijnen, vermoeidheid tot fibromyalgie, Ms en andere auto-immuunziekten.

Waarom duurt een traject 3 maanden of langer?

Om een darm, spijsvertering en darmflora te “resetten” kost dat tijd. Het probleem heeft er jaren over gedaan om tot klachten te leiden. Het heeft dus ook tijd nodig om weer te herstellen

Ik heb al vele jaren last van darmproblemen en ben ook bij artsen onder behandeling geweest en heb nog steeds klachten, kunnen jullie dan wel wat betekenen?

Darmproblematiek is erg complex, door naar de oorzaak te gaan kijken en vooral richten op de darmflora en eventuele emotionele/mentale delen kan er nog veel winst behaald worden.

Kan ik een losse darmspoeling boeken bij Darmfluisteraar?

We geven geen losse hoge darmspoelingen. Als je je darmen goed wilt reinigen is het zinvol en grondiger om een serie van drie of zes hoge darmspoelingen te doen voor betere resultaten.

Kan ik een traject volgen zonder hoge darmspoelingen?

Ja dat kan, dan kun je kiezen voor het Basis Darm en coach traject.