Het geheim naar gezondheid

goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash

Darmfluisteraar

Het geheim naar gezondheid

Het geheim naar gezondheid

Waarom leiden honderden miljoenen mensen op aarde aan ziekten en gezondheidsproblemen? Deze vraag houd me al lang bezig. Er zijn veel oorzaken te noemen. Als we zoveel mogelijk naar de kern-oorzaken kijken komen we o.a. uit bij stress, trauma, leefstijl, genetisch en ophoping van gifstoffen in ons lichaam.

Niemand ontkomt er meer aan dat de hoeveelheid gif in ons lichaam toeneemt. Ophoping van gifstoffen (toxines) komen in ons lichaam door voeding (pesticiden, schadelijke E-nummers), water, drugs, alcohol, roken, huidproducten, cosmetica en inademen van vervuilde lucht.

Het reinigen van ons lichaam is geen luxe meer, het is een noodzaak om een goede gezondheid te behouden. Gelukkig kunnen we zelf veel doen aan het schoonmaken van ons lichaam aan de binnenkant, ook wel detoxen genoemd.  

Graag help ik je met het reinigen van je lichaam en met het aanreiken van leefstijl adviezen en gezonde voeding. Dit alles om  te zorgen dat alle organen de normale hoeveelheid afvalstoffen gemakkelijk uit je lichaam kan elimineren.

Het kwijtraken van afvalstoffen is één, het zorgen dat de detoxificatie systemen het goed blijven doen is twee. Beide cruciaal. Om over je eigen lijf meer kennis te krijgen tijdens het darmgezondheidstraject, kun je straks ook preventief je gezondheid op een hoger niveau houden en wellicht ook die van je kinderen, partner en familie inspireren.

Dát is mijn doel 😉

Mensen begeleiden naar gezondheid en van daaruit de kennis verspreiden zodat veel mensen ervan kunnen profiteren.

In het traject voor gezonde darmen ga ik je drie maanden coachen en begeleiden om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen en je de handvatten geven om dat zo te houden.

“Gezonde schone darmen bepalen voor meer dan 70% hoe gezond je bent”

Hoe zou het voor je zijn om van je darmklachten af te zijn?

Geen opgeblazen buik meer

Regelmatige stoelgang

Gewicht op gezond niveau

Betere huid

Lekkerder in je vel

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is en wat ik voor jouw kan betekenen.

Mijn ervaringen

Reiningen is de sleutel

Persoonlijk heb ondervonden wat mijn eerste reinigingskuur met me deed. Het was fantastisch en daarna volgden nog vele darmreiniging-sessies en leverreinigingen. Ik mag me gelukkig prijzen met een uitstekende gezondheid waar ik actief en bewust mee bezig ben. Dit gaat moeiteloos, het is mijn leefstijl en hoop daarmee jou en anderen te mogen inspireren en mijn kennis te delen. 

Mijn expertise om jou te begeleiden naar een betere gezondheid met detoxen, hoge darmspoelingen, leefstijl -en voedingsadviezen en het lichaam preventief in goede conditie houden. Daarnaast speelt een stukje mindset en emotionele stabiliteit ook een belangrijke rol wat verweven zit in al mijn behandelingen.

DSC_7498 (1)
pexels-los-muertos-crew-8391377

Verstopping/constipatie: de grootste vijand van je lichaam

Wist je dat?