Levend bloed analyse

pexels-chokniti-khongchum-2280547

Levend bloed analyse

Wat is een levend bloed analyse?

De gezondheid van ons bloed is bepalend voor ons algehele gezondheid. Je hebt ongeveer 5 liter bloed en daar moet je je hele leven mee doen. Er vinden veel processen plaats in dat bloed. Denk aan het vervoeren van voedingsstoffen naar onze cellen. Hoe schoner het bloed hoe beter het is. Het gaat immers heel wat keren door je hart heen. Het bloed moet niet te stroperig zijn om zo alle haarvaatjes te kunnen bereiken. Hoe beter de kwaliteit van je rode bloedcellen hoe beter de zuurstof transport is naar de cellen. Dit zijn slechts enkel voorbeelden waarom bloed in een goed conditie dient te zijn.

Het mooie is dat wij hier zelf grote invloed op hebben! Mijn behandelingen zijn er direct en indirect op gericht om het lichaam en daarmee het bloed te reinigen.

Dus als de uitslag wat aandachtspunten laat zien kun je er zelf iets aan doen om het te verbeteren.

Ik leer je hoe je dat het beste kunt doen.

 

Wat gebeurt er tijdens een levend bloed analyse?

Een Leven Bloed Analyse is een eenvoudige manier om direct een duidelijk beeld te krijgen over de kwaliteit van je bloed.

Via een vingerprikje neem ik een druppel bloed af voor levend bloed analyse en een druppel voor droogbloed analyse.

Nadat ik het bloed onder de microscoop heb gelegd kijk je zelf mee op een scherm. Je krijgt een duidelijk beeld over de kwaliteit van de bloedcellen en alles wat zich laat zien in je bloed. Hier kunnen we veel informatie uithalen. Ik leg je alles duidelijk uit zodat je begrijpt wat er goed is en waar de eventuele aandachtspunten zitten.

blood-g5bd66e9a7_1920
pexels-cottonbro-studio-6542718

Levend bloed analyse

WELKE INFORMATIE HALEN WE O.A. UIT DEZE ANALYSE?