Over mij

Mijn passie is mijn beroep, en mijn beroep is mijn passie. Met een achtergrond in gezondheid, voeding, spiritualiteit en mentale kracht, verbind ik de punten om een holistische benadering van welzijn te bieden.

Een Reis naar Gezondheid en Zelfontdekking

Mijn passie is mijn beroep, en mijn beroep is mijn passie

Het heeft even geduurd voordat ik de kern van mijn eigen wezen kon doorgronden. Een reis van zelfontdekking die me door het doolhof van het leven leidde, gevormd door mijn opvoeding en ervaringen. Maar deze uitdagende reis heeft me niet alleen geleerd wie ik echt ben, maar heeft ook mijn expertise gevormd.

Terugkijkend op mijn pad zie ik de transformatie tot de authentieke versie van mezelf. Een versie die onvoorwaardelijke liefde kent, een versie die beseft dat ze er mag zijn, en vooral, een versie die anderen wil helpen om hun eigen weg naar gezondheid en welzijn te vinden. Vanaf 1991 begon mijn zoektocht naar zelfbewustzijn en kennis, en die reis duurt voort tot op de dag van vandaag.

In 2007 zette ik mijn eerste stappen op het pad van expertise, gevolgd door tien intense jaren van studie en groei. Mijn missie is duidelijk: ik wil mensen helpen om tot de kern van hun problemen te komen, om hen de tools te geven die ze nodig hebben en hen te motiveren hun gezondheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Terugkijkend op mijn pad zie ik de transformatie tot de authentieke versie van mezelf.

Mijn passie is mijn beroep, en mijn beroep is mijn passie

Waarom ben ik zo gepassioneerd? Omdat ik geloof dat ware gezondheid begint bij gezonde darmen en een evenwichtige spijsvertering. Daarom koos ik zestien jaar geleden voor een focus op darmgezondheid. Mijn kennis groeit nog steeds, omdat er altijd meer te leren valt.

En wie ben ik nu? Een gelukkige en gezonde versie van mezelf. Ik leef naar mijn eigen advies en hoop anderen te inspireren om hetzelfde te doen. Ik koester mijn relatie, ben gezegend met drie prachtige kinderen en twee kleinkinderen. Mijn hart volgen heeft me al ver gebracht, en dat blijf ik doen.

Mijn passie is mijn beroep, en mijn beroep is mijn passie. Met een achtergrond in gezondheid, voeding, spiritualiteit en mentale kracht, verbind ik de punten om een holistische benadering van welzijn te bieden. Dit alles deel ik met liefde in mijn praktijk, DE DARMFLUISTERAAR, op mijn eigen unieke manier.

Dus, welkom in mijn wereld. Ik ben Denise – partner, vriendin, moeder, rebel, studiebol, optimist, Darmfluisteraar, coach, levensgenieter, dieren- en natuurliefhebber. Want dat ben ik, in al mijn prachtige veelzijdigheid. Wie ben jij?